Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στο Λονδίνο η Εφη Αχτσιόγλου
[Euro2day]: Στο Λονδίνο η Εφη Αχτσιόγλου

[Euro2day]: Στο Λονδίνο η Εφη Αχτσιόγλου

Η υπουργός θα μιλήσει σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του London School of Economics and Political Science (LSE).

Το Ηνωμένο Βασίλειο επισκέπτεται η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, προσκεκλημένη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και του London School of Economics and Political Science (LSE), προκειμένου να μιλήσει σε εκδηλώσεις στα δυο πανεπιστήμια με αντικείμενο τις σύγχρονες προκλήσεις στην προστασία των εργατικών δικαιωμάτων.

Σήμερα Τετάρτη, 20 Μαρτίου, η κ. Αχτσιόγλου θα μιλήσει σε εκδήλωση- συζήτηση με τον κ. Νικ. Κουντούρη, καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, με τίτλο “Τα δικαιώματα των εργαζομένων στην Ελλάδα μετά το τέλος της λιτότητας”, υπό τον συντονισμό της κ. Catherine Redgwell, καθηγήτριας Δημόσιου Διεθνούς Δικαίου στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Η Υπουργός θα μιλήσει για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων στην Ελλάδα, τόσο κατά τη διάρκεια του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής όσο και μετά τη λήξη του, για τις εμπειρίες της διαπραγμάτευσης αλλά και για τις προκλήσεις της ανάληψης θέσεων ευθύνης από γυναίκες.

Την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, η κ. Αχτσιόγλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει το London School of Economics and Political Science (LSE) με τίτλο “Ένα νέο μοντέλο για την ελληνική αγορά εργασίας», με τη συμμετοχή του αναπληρωτή καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας στο LSE, κ. Βασίλη Μοναστηριώτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!