Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στο Δημόσιο 4,5 εκατ. από κατηγορούμενο για «μίζες» στα εξοπλιστικά
[Euro2day]: Στο Δημόσιο 4,5 εκατ. από κατηγορούμενο για «μίζες» στα εξοπλιστικά

[Euro2day]: Στο Δημόσιο 4,5 εκατ. από κατηγορούμενο για «μίζες» στα εξοπλιστικά

Το συγκεκριμένο ποσό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία Γ.Καμάρη ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

Στο Δημόσιο περιήλθαν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ προερχόμενα από κατηγορούμενο για “μίζες” στα εξοπλιστικά προγράμματα. Το συγκεκριμένο ποσό επιστράφηκε από τον επιχειρηματία Γ.Καμάρη ο οποίος έχει εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων προκειμένου να έχει ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.

Σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναφέρει: «το ποσό των 4.313.675 ευρώ που προέρχεται από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, σε υποθέσεις εξοπλιστικών, μεταφέρθηκε τον Ιανουάριο του 2017 στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει ανοιχθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος με δικαιούχο το Ελληνικό Δημόσιο.

Το ποσό αυτό κατατέθηκε σε εκτέλεση σχετικού βουλεύματος και επί τη βάσει της παρασχεθείσας ενώπιον των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών ρητής ανεπιφύλακτης και άνευ προϋποθέσεων συναίνεσης του δικαιούχου του λογαριασμού στον οποίο περιήλθε το εν λόγω ποσό και ήδη κατηγορουμένου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο λογαριασμός με δικαιούχο του Ελληνικό Δημόσιο έχει ανοιχθεί τον Ιανουάριο του 2014 για την κατάθεση σε αυτόν χρηματικών ποσών προερχόμενων από εγκληματικές ενέργειες κατά του Δημοσίου».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!