Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στο Διεθνές Φόρουμ «TourInvest» στο Παρίσι ο Γιώργος Τζιάλλας
[Euro2day]: Στο Διεθνές Φόρουμ «TourInvest» στο Παρίσι ο Γιώργος Τζιάλλας

[Euro2day]: Στο Διεθνές Φόρουμ «TourInvest» στο Παρίσι ο Γιώργος Τζιάλλας

Το φόρουμ είχε ως κύριο στόχο την προώθηση των επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού μέσα από την δικτύωση των εμπλεκόμενων φορέων, επενδυτών, συμβούλων ανάπτυξης, διαχειριστών ξενοδοχειακών μονάδων.

O Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργος Τζιάλλας συμμετείχε στο Διεθνές Φόρουμ “TourInvest” στο Παρίσι και παρουσίασε την υλοποιούμενη εθνική τουριστική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων στον δυναμικά αναπτυσσόμενο ελληνικό τουριστικό τομέα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση αναφέρθηκε ειδικότερα στην επίτευξη της επιμήκυνσης της θερινής τουριστικής περιόδου με στόχο τον τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και στην ανάπτυξη νέων προορισμών τουρισμού πόλεως, πέρα από τους εδραιωμένους προορισμούς, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιάλλας επισήμανε ότι ο τουρισμός είναι για την Ελλάδα μια ομπρέλα οικονομικών δραστηριοτήτων και μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την χώρα, μέσα από τις συνέργειες με άλλους τομείς της οικονομίας. Ανέφερε επίσης ότι τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά όσον αφορά την αύξηση των τουριστικών μεγεθών και εκδηλώνεται σημαντικό ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές για τις τουριστικές επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Ελλάδα.

Το φόρουμ είχε ως κύριο στόχο την προώθηση των επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού μέσα από την δικτύωση των εμπλεκόμενων φορέων, επενδυτών, συμβούλων ανάπτυξης, διαχειριστών ξενοδοχειακών μονάδων και αξιωματούχων οργανισμών που διαμορφώνουν τις πολιτικές στον τουρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!