Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στις 17 Ιουλίου η κατάθεση Μάλερ στις επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων
[Euro2day]: Στις 17 Ιουλίου η κατάθεση Μάλερ στις επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων

[Euro2day]: Στις 17 Ιουλίου η κατάθεση Μάλερ στις επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στην έκθεση που δημοσιοποίησε αφού αποπερατώθηκε η έρευνά του, έκτασης 400 και πλέον σελίδων, ο Μάλερ αναφέρεται λεπτομερώς στις πολλές επαφές μεταξύ της Μόσχας και της ομάδας που διεξήγαγε την εκστρατεία του Τραμπ, αλλά συμπεραίνει πως δεν υπάρχουν «επαρκείς αποδείξεις» περί αθέμιτης σύμπραξης.

Ο πρώην ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μάλερ, ο οποίος διενήργησε επί σχεδόν δύο χρόνια την έρευνα για τη φερόμενη ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, θα καταθέσει δημόσια ενώπιον επιτροπών του αμερικανικού Κογκρέσου τη 17η Ιουλίου, δήλωσαν Δημοκρατικοί κοινοβουλευτικοί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μάλερ θα καταθέσει δημόσια ενώπιον της επιτροπής που είναι αρμόδια για τη δικαιοσύνη και της επιτροπής που είναι αρμόδια για τις υπηρεσίες πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων τη 17η Ιουλίου, μετά την κλήτευση που του επιδόθηκε», ανέφερε ο Τζέρι Νάντλερ, πρόεδρος της επιτροπής δικαιοσύνης.

Ο Μάλερ «δέχθηκε να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου έπειτα από κλήτευση» που του εστάλη, ανέφερε επίσης μέσω Twitter ο Άνταμ Σιφ, πρόεδρος της επιτροπής για τις υπηρεσίες πληροφοριών.

«Η Ρωσία επιτέθηκε εναντίον της δημοκρατίας μας για να βοηθήσει τον Τραμπ να κερδίσει. Ο Τραμπ υποδέχθηκε θετικά αυτή τη βοήθεια και τη χρησιμοποίησε. Όπως έχει πει ο Μάλερ, αυτό πρέπει να ανησυχεί όλους τους Αμερικανούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!