Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στην ασφαλιστική αγορά της Ιρλανδίας μπαίνει η Qatar Insurance
[Euro2day]: Στην ασφαλιστική αγορά της Ιρλανδίας μπαίνει η Qatar Insurance

[Euro2day]: Στην ασφαλιστική αγορά της Ιρλανδίας μπαίνει η Qatar Insurance

Η Qatar Insurance Company διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο του Κατάρ ενώ η κεφαλαιοποίησή της ξεπερνά τα 7 δισ. δολάρια. Oι στόχοι της εταιρίας.
Στην ασφαλιστική αγορά της Ιρλανδίας εισέρχεται η Qatar Insurance Company, σε μια σημαντική εξέλιξη για τον κλάδο της χώρας.

Δημοσιεύματα του ιρλανδικού Τύπου αναφέρουν πως η εταιρεία-κολοσσός της Μέσης Ανατολής θα επενδύσει εκατομμύρια ευρώ σε ένα νέο venture που δημιουργείται από τους ιδιοκτήτες της Chill Insurance, Padraig και Seamus Lynch.

Μάλιστα, η νέα ασφαλιστική εταιρεία εκτιμάται ότι έχει ήδη προσελκύσει το πρώην στέλεχος της Axa, Seamus Merity, να τεθεί επικεφαλής της.

Η Qatar Insurance Company (QIC) διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο του Κατάρ ενώ η κεφαλαιοποίησή της ξεπερνά τα 7 δισ. δολάρια. Έχει προσφάτως συμπεριληφθεί στον FTSE All-World Index, ενώ το rating της από τον οίκο αξιολόγησής Standard & Poors είναι Α/stable.

Η διοίκηση της εταιρείας, στοχεύει στην περαιτέρω επέκταση της QIC παγκοσμίως (είναι ήδη η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στη Μέση Ανατολή) και στην ισχυροποίηση στην περιφέρειά της.

Η Qatar Insurance Company επιχειρεί στο Κράτος του Κατάρ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Σουλτανάτο του Ομάν, στο Κράτος του Κουβέιτ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ελβετία, στις Βερμούδες, στη Σιγκαπούρη, στην Μαλαισία και στη Μάλτα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!