Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στη γωνία περιμένει την κυβέρνηση η ΝΔ
[Euro2day]: Στη γωνία περιμένει την κυβέρνηση η ΝΔ

[Euro2day]: Στη γωνία περιμένει την κυβέρνηση η ΝΔ

Γιατί ανεβάζει κατακόρυφα τους αντιπολιτευτικούς τόνους. Ο αέρας των δημοσκοπήσεων και η απόρριψη της οικουμενικής κυβέρνησης. Οι γαλάζιες καταγγελίες για αξιολόγηση, ΔΕΣΦΑ και ταξίδι Τσίπρα στην Κούβα.

Σκληραίνει την αντιπολιτευτική της στάση η ΝΔ, η οποία, με τον αέρα και των θετικών γι’ αυτήν δημοσκοπήσεων (τελευταία χθες της Public Issue ), ανεβάζει κατακόρυφα τους τόνους και ξεκόβει κάθε ενδεχόμενο συναίνεσης με την κυβέρνηση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση θεωρεί πως η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να μοιραστεί μαζί της οποιεσδήποτε ευθύνες και να θεωρηθεί συνιδιοκτήτρια πιθανού νέου προγράμματος που θα επιβληθεί από τους δανειστές. Στο πλαίσιο αυτό, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας απέρριψε χθες κάθε σενάριο συμμετοχής του κόμματός του σε οικουμενική κυβέρνηση, ενώ και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκης Θεοδωρικάκος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορεί να σχηματιστεί μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή: ««Για ποιο λόγο να γίνει οικουμενική; Για να βοηθηθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα άλλαζε μια οικουμενική κυβέρνηση, θα βοηθούσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τα μέτρα που οι ίδιοι έχουν προτείνει με την πολιτική τους;», διερωτήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!