Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Stevia Hellas-Green Cola: Μια συνεργασία ως επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης
[Euro2day]: Stevia Hellas-Green Cola: Μια συνεργασία ως επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης

[Euro2day]: Stevia Hellas-Green Cola: Μια συνεργασία ως επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης

Εκδήλωση για τις προοπτικές ανάπτυξης της παραγωγής ελληνικής στέβια θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου η Stevia Hellas και η Green Cola.

Tην κοινή τους διαδρομή και το μοντέλο συνεργασίας τους παρουσιάζουν η Stevia Hellas και η Green Cola σε ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Ελληνική Στέβια: Συνεργασία από τη γη στο ράφι».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, στην αίθουσα του Μικρού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1, Αθήνα).
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, με εμπειρία σε θέματα ανάπτυξης της αγροτικής επιχειρηματικότητας. Μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Στέλιος Θεοδουλίδης -Γενικός Διευθυντής της Venus Growers, Δρ. Φίλιππος Παπαδόπουλος -Διευθυντής Στρατηγικών Έργων, της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, Περικλής Βενιέρης – Πρόεδρος της Green Cola Hellas, Joel Perret -Πρόεδρος της Γαλλικής εταιρείας Stevia Natura, η κα. Ilanit Kabessa -Partner της εταιρείας Medstrata VC από το Ισραήλ κ.α. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Χρήστος Σταμάτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Stevia Hellas.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ενημερωτική εκδήλωση αποσκοπεί στην παρουσίαση των προοπτικών ανάπτυξης της παραγωγής ελληνικής στέβια καθώς και στην ανάδειξη του μοντέλου συνεργασίας μεταξύ του πρωτογενούς τομέα παραγωγής και της παραγωγής καταναλωτικών προϊόντων όπως αυτό αποτυπώνεται και μέσα από τη σύμπραξη της Stevia Hellas με την Green Cola.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!