Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Στα data θέλει να μπει η Apple, έστησε μυστική ομάδα
[Euro2day]: Στα data θέλει να μπει η Apple, έστησε μυστική ομάδα

[Euro2day]: Στα data θέλει να μπει η Apple, έστησε μυστική ομάδα

Στόχος της είναι να βρεθούν νέοι τρόποι εκπομπής δεδομένων στη συσκευή του χρήστη, μειώνοντας την εξάρτηση από εταιρείες κινητής και ίντερνετ ή να συνδέει συσκευές, χωρίς την ύπαρξη ενός παραδοσιακού δικτύου.

Μυστική ομάδα με αντικείμενο εργασίας τη δορυφορική και ασύρματη τεχνολογία έχει φτιάξει η Apple, έτσι ώστε να βρεθούν νέοι τρόποι για την εκπομπή δεδομένων, όπως η σύνδεση στο ίντερνετ άμεσα στις συσκευές της, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Η εταιρεία κατασκευής των iPhone έχει ζητήσει να δει αποτελέσματα μέσα σε πέντε χρόνια. Η εργασία της ομάδας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, έχει δείξει ενδιαφέρον για το έργο, υποδηλώνοντας ότι είναι προτεραιότητα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η εργασία της Apple σε δορυφόρους επικοινωνιών και ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς δείχνει ότι ο στόχος της πιθανότατα είναι να μεταδίδει δεδομένα στη συσκευή ενός χρήστη, ενδεχομένως μειώνοντας την εξάρτηση από εταιρείες κινητής και ίντερνετ ή να συνδέει συσκευές χωρίς την ύπαρξη ενός παραδοσιακού δικτύου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!