Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Συνεργασία ΕΒΕΑ με το Πανεπιστήμιο του Harvard
[Euro2day]: Συνεργασία ΕΒΕΑ με το Πανεπιστήμιο του Harvard

[Euro2day]: Συνεργασία ΕΒΕΑ με το Πανεπιστήμιο του Harvard

Το πρόγραμμα τριών ημερών λαμβάνει χώρα στο αμφιθέατρο Ερμής του ΕΒΕΑ (30/11 2/12). Βασίζεται στη «ναυαρχίδα» των προγραμμάτων που διδάσκεται επί 30 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard μέσω του Program on Negotiation.

Ξεκίνησε σήμερα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας το παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard “PON Global Negotiation for Executives” σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαιτησίας και Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ) του ΕΒΕΑ.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το πρόγραμμα τριών ημερών που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα για πρώτη φορά στην Ευρώπη στο αμφιθέατρο Ερμής του ΕΒΕΑ (30/11 2/12) βασίζεται στη ναυαρχίδα των προγραμμάτων που διδάσκεται επί 30 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Harvard μέσω του Program on Negotiation.

Την έναρξη του προγράμματος σηματοδότησε ο χαιρετισμός του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία του ΕΒΕΑ και του ΙΔΕΜΕΔ με το Program On Negotiation, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Harvard. Μια συνεργασία που κάνει το πρώτο κομβικό βήμα της, με τη διοργάνωση για πρώτη φορά στην Ευρώπη του κορυφαίου ανά τον κόσμο εκπαιδευτικού προγράμματος διαπραγμάτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!