Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Συνάντηση ΣΒΒΕ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο
[Euro2day]: Συνάντηση ΣΒΒΕ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

[Euro2day]: Συνάντηση ΣΒΒΕ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ μετέφερε τις ανησυχίες της βιομηχανίας σχετικά με την κάθετη πτώση του τζίρου της αγοράς, που παρατηρείται από τον Δεκέμβριο έως και σήμερα, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αβεβαιότητα σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, συναντήθηκε η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος με τον υπουργό Οικονομίας κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ κ. Αθανάσιος Σαββάκης μετέφερε τις ανησυχίες της βιομηχανίας σχετικά με την κάθετη πτώση του τζίρου της αγοράς που παρατηρείται από τον Δεκέμβριο έως και σήμερα, και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αβεβαιότητα που επικρατεί σχετικά με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Σχετικά με το θέμα αυτό, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά δυστυχώς εξωγενείς παράγοντες και κυρίως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων και του Νομισματικού Ταμείου ευθύνονται για τη μη έγκαιρη λήψη απόφασης. Κατά την εκτίμηση του κ. υπουργού, στις 20 Φεβρουαρίου θα υπάρξει πολιτική απόφαση.
Επίσης, συζητήθηκε εκτενέστατα το θέμα της υπερφορολόγησης των μεσαίων και υψηλόβαθμων στελεχών της βιομηχανίας και κυρίως το γεγονός ότι τους τελευταίους 3 μήνες παρατηρούνται μαζικές εκροές ανώτατων στελεχών στο εξωτερικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!