Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Συμμετοχή του ΕΦΕΤ σε έκθεση για συσκευασία τροφίμων
[Euro2day]: Συμμετοχή του ΕΦΕΤ σε έκθεση για συσκευασία τροφίμων

[Euro2day]: Συμμετοχή του ΕΦΕΤ σε έκθεση για συσκευασία τροφίμων

Η έκθεση διεξήχθη από τις 8 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo», στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο ΕΦΕΤ παρουσίασε εισήγηση για το θέμα των υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα.

Με στόχο την υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων τροφίμων, ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Διεύθυνση Ελέγχων Επιχειρήσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας έλαβε μέρος στην έκθεση τροφίμων «Syskevasia 2016 : Reference Point, 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών Μηχανημάτων / Εκτυπώσεων & Logistics», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση διεξήχθη από τις 8 έως και τις 11 Οκτωβρίου 2016, στον εκθεσιακό χώρο «Metropolitan Expo», στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ε.Φ.Ε.Τ. παρέστη δια εκπροσώπου του κατόπιν πρόσκλησης στην ημερίδα με θέμα «Συσκευασία τροφίμων από την έρευνα στην παραγωγή», που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων «Π.Ε.ΤΕ.Τ.», με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας «ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.».

Σε αυτήν παρουσίασε εισήγηση πάνω στα υλικά σε επαφή με τρόφιμα δίνοντας εξειδικευμένες απαντήσεις σε σύνθετα ερωτήματα του ακροατηρίου για τις απαιτήσεις της πολύπλοκης και εξειδικευμένης νομοθεσίας της συσκευασίας τροφίμων και τις προκλήσεις που εμφανίζονται στον επίσημο έλεγχο με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου της συσκευασίας τροφίμων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!