Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Συμφωνία Alibaba-Ford για online πώληση αυτοκινήτων
[Euro2day]: Συμφωνία Alibaba-Ford για online πώληση αυτοκινήτων

[Euro2day]: Συμφωνία Alibaba-Ford για online πώληση αυτοκινήτων

«Η συμφωνία στοχεύει να διερευνήσει νέους τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές θα αγοράζουν και διαθέτουν αυτοκίνητα, καθώς και πώς να αξιοποιηθούν τα ψηφιακά μέσα, για νέες ευκαιρίες λιανικής», ανέφερε η Alibaba στη δήλωσή της.

Η AlibabaGroupHoldingLtd υπέγραψε συμφωνία με τη FordMotorCo για συνεργασία σε τομείς, όπως τα clouds, η συνδεσιμότητα και το λιανικό εμπόριο, που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την πώληση αυτοκινήτων Ford στην online πλατφόρμα πωλήσεων της Alibaba, Tmall.

Η Alibaba, σε ανακοίνωσή της, δήλωσε ότι το Alimama (ψηφιακό μάρκετινγκ) και η εταιρία λειτουργικού συστήματος AliOS θα είναι μεταξύ των θυγατρικών που θα συνεργάζονται με τη Ford, στο πλαίσιο της τριετούς συμφωνίας.

Μία πιθανότητα που εξετάζεται είναι η πώληση αυτοκινήτων Ford στην πλατφόρμα Tmall, δήλωσε εκπρόσωπος της Alibaba.

Σύμφωνα με το Reuters, η Ford σχεδιάζει να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία καθώς αναθεωρεί τη στρατηγική της στην Κίνα, για την τόνωση της ανάπτυξης.

«Η συμφωνία στοχεύει να διερευνήσει νέους τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές θα αγοράζουν και διαθέτουν αυτοκίνητα, καθώς και πώς να αξιοποιηθούν τα ψηφιακά μέσα, για τον εντοπισμό νέων ευκαιριών λιανικής», ανέφερε η Alibaba στη δήλωσή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!