Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σεμινάριο για φορολογικές αλλαγές και ασφαλιστικά γραφεία
[Euro2day]: Σεμινάριο για φορολογικές αλλαγές και ασφαλιστικά γραφεία

[Euro2day]: Σεμινάριο για φορολογικές αλλαγές και ασφαλιστικά γραφεία

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Insurance Innovation στην οδό Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη. Το κόστος συμμετοχής είναι στα τριάντα ευρώ.

Η Insurance Innovation διοργανώνει ένα νέο σεμινάριο στη Θεσσαλονίκη, με θέμα την ανάπτυξη αλλά και τις επιλογές που έχουν τα μικρά και μεσαία ασφαλιστικά γραφεία εν καιρώ έντονης φορολογικής μεταβλητότητας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τις εποχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Insurance Innovation στην οδό Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη από τις 16.00 έως τις 18.30

Σε αυτές τις 2,5 ώρες ο οικονομικός σύμβουλος Τηλέμαχος Μαλγαρινός θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να πάρουν εκείνες τις επιχειρηματικές αποφάσεις για το ασφαλιστικό τους γραφείο που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν στην υπάρχουσα φορολογική καταιγίδα αλλά και θα συζητήσει μαζί τους για τις επιλογές που θα τους δώσουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μερικά από τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο workshop:

- Οι φορολογικές αλλαγές που έχουν επέλθει και τι θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!