Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Saudi Aramco θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα
[Euro2day]: Η Saudi Aramco θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα

[Euro2day]: Η Saudi Aramco θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα

Η Aramco θα συνεχίσει να επενδύει στην Ελλάδα, δήλωσε στο Reuters ο Αμπντουλαζίζ αλ – Τζουνταϊμί, υψηλόβαθμος αντιπρόεδρος της εταιρείας για τη διύλιση αργού πετρελαίου

Η Saudi Aramco σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά πετρελαίου στην Ευρώπη κατά 300.000 βαρέλια την ημέρα την επόμενη διετία, καθώς επεκτείνει την παρουσία της στην περιοχή με το άνοιγμα γραφείου φέτος το καλοκαίρι στο Λονδίνο, δήλωσε ανώτατο στέλεχος της εταιρείας στο Reuters.

Η Aramco θα συνεχίσει, επίσης, να επενδύει στην Ελλάδα, δήλωσε ο Αμπντουλαζίζ αλ – Τζουνταϊμί, υψηλόβαθμος αντιπρόεδρος της εταιρείας για τη διύλιση αργού πετρελαίου.

Η Aramco σχεδιάζει να ολοκληρώσει συμφωνίες την επόμενη διετία, που θα προβλέπουν ανταλλαγή κυρίως σαουδαραβικού αργού με προϊόντα πετρελαίου, για να προμηθεύει τους πελάτες της στην Ευρώπη και τη Μεσόγειο, δήλωσε ο Αμπντουλαζίζ αλ – Τζουνταϊμί.

«Θα στοιχηματίσω στην Ευρώπη…Πιστεύουμε ότι η Ευρώπη είναι μία αγορά, όπου θα μείνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο αξιωματούχος της Aramco τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε αυτή την εβδομάδα. «Η όλη ιδέα είναι ότι προσφέρουμε αργό και απορροφούμε τα προϊόντα διύλισής του για να προμηθεύσουμε αγορές, όπως της Ιταλίας, των Βαλκανίων καθώς και της Κύπρου».
Η Aramco έχει σήμερα συμφωνίες ανταλλαγής προσφοράς πετρελαίου και προϊόντων διύλισης για περισσότερα από 3 εκατ. βαρέλια τον μήνα στην Ευρώπη, είπε ο ίδιος σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Η εταιρεία έχει συμφωνίες με την ελληνική Motor Oil Hellas, την πολωνική PKN Orlen και την αιγυπτιακή Midore.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!