Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σαουδική Αραβία: Ξένα ανύπαντρα ζευγάρια μπορούν να νοικιάσουν δωμάτια ξενοδοχείων
[Euro2day]: Σαουδική Αραβία: Ξένα ανύπαντρα ζευγάρια μπορούν να νοικιάσουν δωμάτια ξενοδοχείων

[Euro2day]: Σαουδική Αραβία: Ξένα ανύπαντρα ζευγάρια μπορούν να νοικιάσουν δωμάτια ξενοδοχείων

Εγκύκλιος που απευθύνεται στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα από την Αρχή Τουρισμού και Εθνικής Κληρονομιάς επιτρέπει επίσης να νοικιάζουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και γυναίκες που είναι μόνες.

Τα ανύπαντρα ξένα ζευγάρια μπορούν πλέον να νοικιάσουν ένα δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του υπερσυντηρητικού βασιλείου, μερικές ημέρες αφότου ανακοινώθηκε πως άρχισαν να εκδίδονται τουριστικές βίζες.

Εγκύκλιος που απευθύνεται στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα από την Αρχή Τουρισμού και Εθνικής Κληρονομιάς στον λογαριασμό της στο Twitter, επιτρέπει επίσης να νοικιάζουν δωμάτιο σε ξενοδοχείο και γυναίκες που είναι μόνες. Κατά το παρελθόν, τα ζευγάρια που ήθελαν να πάνε στο ξενοδοχείο έπρεπε να αποδεικνύουν πως είναι παντρεμένα.

«Αυτό δεν απαιτείται πλέον από τους τουρίστες», αναφέρεται στην εγκύκλιο, στην οποία προστίθεται πως οι γυναίκες της Σαουδικής Αραβίας έχουν επίσης τη δυνατότητα να νοικιάζουν μόνες δωμάτιο ξενοδοχείου με επίδειξη μιας ταυτότητας.

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε στις 27 Σεπτεμβρίου πως αρχίζει για πρώτη φορά να χορηγεί τουριστικές βίζες, ανοίγοντας τις πόρτες της στους τουρίστες με στόχο τη διαφοροποίηση των εσόδων της, που προς το παρόν εξαρτώνται πλήρως από το πετρέλαιο. Μέχρι τώρα, το βασίλειο χορηγούσε βίζα μόνο στους μουσουλμάνους προσκυνητές, τους μετανάστες και, εδώ και λίγο καιρό, στους θεατές αθλητικών συναντήσεων ή πολιτιστικών εκδηλώσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!