Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Σαντορινιός: Θέλουμε να δημιουργηθεί δίκτυο υδατοδρομίων στα νησιά
[Euro2day]: Σαντορινιός: Θέλουμε να δημιουργηθεί δίκτυο υδατοδρομίων στα νησιά

[Euro2day]: Σαντορινιός: Θέλουμε να δημιουργηθεί δίκτυο υδατοδρομίων στα νησιά

Ο Υφυπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία αδειοδότησης των Υδατοδρομίων τόσο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάμεσα στον Υφυπουργό κο Νεκτάριο Σαντορινιό και εκπροσώπους της εταιρείας «Ελληνικά Υδατοδρόμια», με θέμα: «Υδατοδρόμια / Υδροπλάνα στην Ελλάδα», σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Στη συνάντηση με τον κύριο Σαντορινιό συμμετείχαν από την εταιρεία οι κ.κ. Γιάννης Αναστασιάδης, Τάσος Γκόβας.

Ο Υφυπουργός, γνωρίζοντας εις βάθος τις ανάγκες της νησιωτικής χώρας και κυρίως των μικρών απομακρυσμένων νησιών καθώς κατάγεται από τη Σύμη, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία αδειοδότησης των Υδατοδρομίων τόσο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην οποία ανήκει η Σύμη, όσο και για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας.

Ο κος Σαντορινιός επιβεβαίωσε την Κυβερνητική βούληση να δημιουργηθεί εκτενές δίκτυο Υδατοδρομίων στην Ελληνική επικράτεια ώστε να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι πτήσεις των υδροπλάνων.

Ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τους τομείς δράσης της «Ελληνικά Υδατοδρόμια», για την πορεία αδειοδότησης των Υδατοδρομίων που έχει αναλάβει η εταιρεία, καθώς και για το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!