Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: H RTE εξετάζει πρόταση για ΑΔΜΗΕ
[Euro2day]: H RTE εξετάζει πρόταση για ΑΔΜΗΕ

[Euro2day]: H RTE εξετάζει πρόταση για ΑΔΜΗΕ

Το ενδιαφέρον της RTE για τον ΑΔΜΗΕ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του στο Reuters ο CEO της γαλλικής εταιρείες. Τόνισε πως η όποια πρόταση θα εξαρτηθεί από τις δυνατότητες κερδοφορίας.

Η γαλλική RTE εξετάζει την κατάθεση προσφοράς για τον ΑΔΜΗΕ, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Reuters o CEO της θυγατρικής της EDF, Francois Brottes.

Σημειώνεται πως η ΔΕΗ έχει συμπεριλάβει τη γαλλική εταιρεία στη λίστα με τους επιλέξιμους συμμετέχοντες στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για το 24% του ΑΔΜΗΕ, μαζί με την ιταλική TERNA και την κινεζική State Grid.

Ο κ. Brottes ανέφερε ότι η RTE έχει επιλεγεί ως υποψήφιος αγοραστής αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση γιατί περιμένει περισσότερες πληροφορίες.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η RTE δεν θα καταβάλλει υπέρμετρο τίμημα για τον ΑΔΜΗΕ.

«Δεν έχουμε την πρόθεση να ξοδέψουμε χρήματα τα οποία θα χάσουμε μόνο και μόνο για να βάλουμε το πόδι μας στο κατώφλι. «Πρέπει να έχουμε κέρδος» σημείωσε.

Επισήμανε επίσης πώς μολονότι οι διεθνείς επενδύσεις μπορεί να μην αποφέρουν τεράστια κέρδη από την αρχή, πρέπει να πληρούν κάποιες ελάχιστες προϋποθέσεις κερδοφορίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!