Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ριμπάουντ 16% για το Bitcoin
[Euro2day]: Ριμπάουντ 16% για το Bitcoin

[Euro2day]: Ριμπάουντ 16% για το Bitcoin

Αντέδρασε το κρυπτονόμισμα μετά την πτωτική πορεία του τελευταίου διαστήματος. Η τάση να ανεβαίνει γρηγορότερα απ’ όσο υποχωρεί και τα δεδομένα της τεχνικής ανάλυσης.

Θεαματικό ριμπάουντ από το Bitcoin είχαμε χθες το βράδυ κατά 16%. Ανάλογα, αν όχι εντυπωσιακότερα ποσοστά, είχαμε για τα υπόλοιπα κρυπτονομίσματα. Για άλλη μια φορά είχαμε κίνηση, από αυτές που ονομάζουμε by the book. Άψογη εφαρμογή απλών κανόνων Τεχνικής Ανάλυσης, με την ακρίβεια που περιγράφουν τα βιβλία.

Όπως βλέπουμε στο 4ωρο διάγραμμα που χρησιμοποιούμε συνήθως, διέσπασε την κίτρινη οριζόντια γραμμή που οριοθετούσε την τιμή του προηγούμενου χαμηλού, κοντά στα 6.500 δολάρια. Για πόσο όμως; Για λίγα λεπτά! Όσο χρειαζόταν για να τρομάζουν οι traders που χρησιμοποιούσαν αυτή την τιμή για stop loss. Αριστοτεχνικό!

Ακολούθησε μια δυναμική ανοδική πορεία, η οποία σταμάτησε ακριβώς στην πράσινη γραμμή τάσης που σχηματίζεται αν ενώσουμε τα προηγούμενα υψηλά. Θα ήταν απίθανο να διασπάσει με την πρώτη προσπάθεια ένα τόσο ισχυρό επίπεδο αντίστασης. Το θέμα είναι όμως πως όταν το σπάσει, σε μια επόμενη προσπάθεια, τα 8.000 δολάρια όπου βρίσκεται το επόμενο σοβαρό σημείο αντίστασης, είναι ένας απόλυτα ρεαλιστικός στόχος που μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα. Εξάλλου, σύμφωνα με το μαθηματικό μοντέλο που έχουμε δημοσιεύσει, θα έπρεπε η τιμή να ήταν κοντά στα 8.800 δολάρια .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!