Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: QCM: Δεν υπάρχει άλλη «Folli Follie» στο Χρηματιστήριο
[Euro2day]: QCM: Δεν υπάρχει άλλη «Folli Follie» στο Χρηματιστήριο

[Euro2day]: QCM: Δεν υπάρχει άλλη «Folli Follie» στο Χρηματιστήριο

Δεν βρήκα κάτι που να φωνάζει «απάτη», υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος του fund QCM. Δεν θεωρώ πως αυτό που έγινε στη Folli Follie θα πρέπει να γενικευθεί για την ελληνική αγορά, είπε. Τι συμβουλεύει τους επενδυτές.

Την εκτίμησή του ότι δεν υπάρχει στο Ελληνικό Χρηματιστήριο άλλη «τρανταχτή» περίπτωση απάτης όπως αυτή της Folli Follie κατέθεσε ο Gabriel Grego, διευθύνων σύμβουλος του επενδυτικού fund QCM που «τάραξε τα νερά» της ελληνικής αγοράς το Μάιο με την έκθεσή του για τη Folli Follie.

Μιλώντας με τον α’ αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου Βαγγέλη Νταγκουνάκη, ο κ. Grego σημείωσε: «Κοιταξα τις ελληνικές επιχειρήσεις για να δω αν υπάρχει άλλος υποψήφιος. Πρέπει να πω ότι, αν και δεν εξέτασα όλες τις περιπτώσεις σε βάθος, δεν βρήκα κάτι τόσο «τρανταχτό» όσο η περίπτωση της Folli Follie».
Με πρώτη ματιά, σημείωσε, δεν βρήκα κάτι που να φωνάζει «απάτη». Τόνισε δε ότι δεν θεωρεί πως αυτό που έγινε στη Folli Follie θα πρέπει να γενικευθεί για την ελληνική αγορά.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για φήμες που κυκλοφορούν στην αγορά για νέα «επίθεση» του fund, υπογράμμισε: «Αν ακούσετε ότι θα επιτεθούμε σε μια εταιρία, να είστε σίγουρος ότι είναι 100% λάθος γιατί όταν κάνουμε κινήσεις, δεν το λέμε, πιστεύουμε στο στοιχείο της έκπληξης».

Τέλος, έδωσε και συμβουλές στους Ελληνες επενδυτές, υπογραμμίζοντας ότι «αν οι Ελληνες θέλουν να τοποθετηθούν σε κάποια μετοχή του ελληνικού χρηματιστηρίου, πρέπει να είναι πολύ διεξοδικοί στο προσωπικό τους due diligence προτού αγοράσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!