Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πτώση 21% στα κέρδη της Ryanair το α’ τρίμηνο
[Euro2day]: Πτώση 21% στα κέρδη της Ryanair το α’ τρίμηνο

[Euro2day]: Πτώση 21% στα κέρδη της Ryanair το α’ τρίμηνο

Τα κέρδη της Ryanair μειώθηκαν στα 243 εκατ. ευρώ, έναντι των 309 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Πάντως, ήταν υψηλότερα από τα 232 εκατ. ευρώ που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Η υπερβάλλουσα προσφορά σε συνδυασμό με τον πόλεμο τιμών στη Γερμανία που οδήγησαν σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων, επηρέασαν αρνητικά τα αποτελέσματα της Ryanair το α’ τρίμηνο, ωστόσο η αεροπορική εταιρεία διατήρησε αμετάβλητο τον στόχο για τα κέρδη του συνόλου του έτους.

Όπως μεταδίδει το Reuters, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία, τα κέρδη της μειώθηκαν κατά 21% το α’ τρίμηνο και διαμορφώθηκαν στα 243 εκατ. ευρώ, έναντι των 309 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Πάντως, ήταν υψηλότερα από τα 232 εκατ. ευρώ που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ναύλοι κατά το πρώτο τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο, μειώθηκαν κατά 6% σε ετήσια βάση, ενώ παρόμοια πτώση αναμένεται και το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Για το σύνολο της χρήσης που λήγει στις 31 Μαρτίου 2020, η Ryanair επανέλαβε την πρόβλεψή της για κέρδη μεταξύ 750 εκατ. και 950 εκατ. ευρώ, έναντι των 832 εκατ. ευρώ που προβλέπουν οι αναλυτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!