Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενίσχυση νεανικών δράσεων σε Μακεδονία και Θράκη
[Euro2day]: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενίσχυση νεανικών δράσεων σε Μακεδονία και Θράκη

[Euro2day]: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ενίσχυση νεανικών δράσεων σε Μακεδονία και Θράκη

Το έργο χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης και είναι συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ.

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του έργου που αφορά την ενίσχυση νεανικών δράσεων υπέγραψε σήμερα, η υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου. Στόχος του έργου η ενίσχυση νεανικών δράσεων κοινωνικής συνοχής, προστασίας του περιβάλλοντος, πολιτιστικής δημιουργίας και καινοτόμων πρωτοβουλιών δικτύωσης νέων στη Μακεδονία και τη Θράκη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, το έργο χρηματοδοτείται από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης και είναι συνολικού προϋπολογισμού 210.000 ευρώ.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν αποκλειστικά σύλλογοι, σωματεία, συνεταιρισμοί και νομικά πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας του περιβάλλοντος, της καινοτομίας, του πολιτισμού και της δημιουργικότητας και συμβάλλουν στην ενεργή συμμετοχή των νέων.

Στόχος του ΥΜΑΘ να συμβάλει μέσω του προγράμματος στην ενίσχυση της συμμετοχής των νέων στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ζωή των τοπικών κοινωνιών τους, στην ευαισθητοποίηση και συμμετοχή τους στη βιώσιμη διαχείριση και διατήρηση των φυσικών πόρων και να προάγει τη δημιουργικότητά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!