Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Προσφυγικό και Brexit στο μικροσκόπιο του Πανεπιστημίου Πειραιά
[Euro2day]: Προσφυγικό και Brexit στο μικροσκόπιο του Πανεπιστημίου Πειραιά

[Euro2day]: Προσφυγικό και Brexit στο μικροσκόπιο του Πανεπιστημίου Πειραιά

Κύρια θέματα του συνεδρίου είναι το Προσφυγικό και το Brexit, τα οποία κυριάρχησαν στην επικαιρότητα τον τελευταίο χρόνο, ωστόσο θα αναπτυχθούν και θέματα σχετικά με την πολιτική ρητορική, τα μέσα ενημέρωσης και εικόνες κρατών.

Από τις αμερικανικές εκλογές και τους πρόσφυγες στην Ουγγαρία, την Λέσβο και το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, μέχρι το Brexit, την Κύπρο αλλά και την ελληνική κρίση, εκτείνεται το φάσμα των ερευνών που θα παρουσιαστούν στο Συνέδριο που διοργανώνει στις 20 Οκτωβρίου το Εργαστήρι Στρατηγικής Επικοινωνίας & Μέσων Ενημέρωσης, του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Κύρια θέματα του συνεδρίου είναι το Προσφυγικό και το Brexit, τα οποία κυριάρχησαν στην επικαιρότητα τον τελευταίο χρόνο. Παράλληλα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την πολιτική ρητορική, τα μέσα ενημέρωσης και εικόνες κρατών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν έρευνες:

1. Σχετικά με το προσφυγικό: για τους «Πρόσφυγες και Μετανάστες στον Λόγο του Τραμπ», τον «Φόβο του Προσφυγικού στην περίπτωση της Ουγγαρίας», το πώς απεικονίστηκαν οι πρόσφυγες και η Ελλάδα στα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, πώς είδαν τους πρόσφυγες τα ενημερωτικά ιστολόγια στο Αιγαίο πριν και μετά την Τρομοκρατική Επίθεση στο Παρίσι, καθώς και για την απειλή και φόβο στις Ειδήσεις των ενημερωτικών ιστοσελίδων του Αιγαίου, την ίδια περίοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!