Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η προεδρία Τραμπ θα ωφελήσει τις μετοχές σχεδόν όλων των κλάδων
[Euro2day]: Η προεδρία Τραμπ θα ωφελήσει τις μετοχές σχεδόν όλων των κλάδων

[Euro2day]: Η προεδρία Τραμπ θα ωφελήσει τις μετοχές σχεδόν όλων των κλάδων

Οι προσδοκίες για χαμηλότερους φόρους και οικονομική τόνωση κάνουν τους αναλυτές αισιόδοξους για την προεδρία Τραμπ. Πολλοί τομείς αναμένεται να επωφεληθούν, αλλά κάποιοι θα υποστούν πλήγμα. Μεταξύ αυτών η αυτοκινητοβιομηχανία και η καθαρή ενέργεια.

Έπειτα από χρόνια επιβράδυνσης στην ανάπτυξη κερδών και ελάχιστο ενθουσιασμό από πολλούς αναλυτές της Wall Street, πολλοί πλέον ελπίζουν ότι ο νεοεκλεγέντας Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα κάνει τελικά τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Στο πλαίσιο της έρευνάς της για τον Analyst Index, μια μέτρηση ανάπτυξης σε όλους τους διαφορετικούς τομείς του S&P 500, η Goldman Sachs περιέλαβε αυτό το μήνα μια ερώτηση για το τι θα σημάνει η εκλογή Τραμπ για τις βιομηχανίες. Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι.

«Αυτό το μήνα, ζητήσαμε από τους αναλυτές να σχολιάσουν επάνω στο πώς τα αποτελέσματα των εκλογών θα επηρεάσουν τις εταιρίες στους αντίστοιχους τομείς», εξήγησε στη σχετική της έκθεση η ομάδα με επικεφαλής την Avisha Thakkar. «Αν και οι απαντήσεις τους υπαινίσσονται ότι υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα σχετικά με τον αντίκτυπο σε επίπεδο τομέων, η πλειοψηφία των τομέων αναμένει ευνοϊκά αποτελέσματα», πρόσθεσε, τονίζοντας πως οι προσδοκίες για χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές και οικονομική τόνωση είναι μεταξύ των βασικών λόγων για την θετική προοπτική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!