Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πού βάζουν τον πήχη για τη Lamda Development οι χρηματιστηριακές
[Euro2day]: Πού βάζουν τον πήχη για τη Lamda Development οι χρηματιστηριακές

[Euro2day]: Πού βάζουν τον πήχη για τη Lamda Development οι χρηματιστηριακές

Piraeus Securities και Euroxx Securities ξεκινούν κάλυψη της μετοχής της Lamda Development. Πώς επηρεάζουν το NAV το project του Ελληνικού και η σχεδιαζόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Με σύσταση «outperform» και στόχο NAV για τις υφιστάμενες δραστηριότητες 722 εκατ. ευρώ ή 9,2 ανά μετοχή, ξεκινά κάλυψη για την Lamda Development η Piraeus Securities. Μετά τον συνυπολογισμό των έργων ανάπτυξης του Ελληνικού και της σχεδιαζόμενης αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, το NAV της Lamda Develpment στο τέλος του 2020 μπορεί να κυμαίνεται από 2,7 δισ. ευρώ έως 2,05 δισ. ευρώ, αναλόγως του discount που θα χρησιμοποιηθεί για τα έργα του Ελληνικού. Επιπλέον, με βάση μια ενδεικτική τιμή εγγραφής στην ΑΜΚ από 7 ευρώ έως 6 ευρώ, το NAV ανά μετοχή μπορεί να κυμαίνεται από 15,8 έως 10,9 ευρώ.

Μεταξύ άλλων, η Piraeus Securities αναφέρει στην έκθεσή της πως υπολογίζει ένα συνολικό GAV για την Lamda Development ύψους 3,9 δισ. ευρώ (με 7% discount για το project του Ελληνικού) από τα οποία τα 1,1 δισ. αντιστοιχούν στις τρέχουσες δραστηριότητες, 1,7 δισ. είναι οι εκτιμώμενη αξία της πρώτης φάση ανάπτυξης του Ελληνικού, που απαρτίζεται κυρίως από δυο εμπορικά κέντρα (τα mall στη Βουλιαγμένη και στη Μαρίνα) και high-end οικιστική ανάπτυξη και 1,1 δισ. είναι η αξία της δεύτερης φάσης ανάπτυξης του Ελληνικού, που προέρχεται αποκλειστικά από την οικιστική ανάπτυξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!