Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Το πόθεν έσχες «καίει» τον Ταγίπ Ερντογάν
[Euro2day]: Το πόθεν έσχες «καίει» τον Ταγίπ Ερντογάν

[Euro2day]: Το πόθεν έσχες «καίει» τον Ταγίπ Ερντογάν

Στη δημοσιότητα τα περιουσιακά στοιχεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Τα μετρητά, τα σπίτια και τα αυτοκίνητα του Τούρκου Προέδρου.

Τα περιουσιακά στοιχεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δημοσιοποίησε η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας, όπως είναι υποχρεωμένη να πράττει, έπειτα από την ανακοίνωση των επίσημων εκλογικών αποτελεσμάτων.
Στο πόθεν έσχες του Τούρκου προέδρου αναφέρεται ένα σπίτι 800 χιλιάδων ευρώ στην Κωνσταντινούπολη (Σκούταρη), μετρητά 1.200.000 ευρώ και χρέη 370.000 ευρώ.
Τέσσερα χρόνια πριν ωστόσο, η περιουσία του Τούρκου Προέδρου, σύμφωνα πάλι με τα επίσημα στοιχεία της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ήταν μικρότερη από ό,τι σήμερα, ενώ δεν αναφέρονταν κανένα σπίτι στην κατοχή του παρά μόνο ένα οικόπεδο κι ένα αυτοκίνητο συνολικής αξίας 140.000 ευρώ και μετρητά ύψους 800.000 σε ευρώ και 200.000 σε δολάρια.
Ένα χρόνο πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ο Τούρκος πρόεδρος είχε δηλώσει περιουσία μόλις 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ όσον αφορά στο μισθό του Τούρκου προέδρου, το 2018 ο μισθός του είναι 130.000 ευρώ το χρόνο, ήτοι 11.000 περίπου ευρώ το μήνα.
Αυτά επισήμως! Γιατί ανεπισήμως ο «άνθρωπος του λαού» δεν ξέρει τι έχει, όπως αποκάλυπταν οι συνομιλίες που έβγαλε στη φόρα ο Φετουλλάχ Γκιουλέν πριν από λίγα χρόνια ή όσα αποκαλύπτουν τα διάφορα papers από τους φορολογικούς παραδείσους με άτομα της οικογένειάς του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!