Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πόλεις-φαντάσματα στην Κίνα, μηδενικές κρατήσεις σε εστιατόρια
[Euro2day]: Πόλεις-φαντάσματα στην Κίνα, μηδενικές κρατήσεις σε εστιατόρια

[Euro2day]: Πόλεις-φαντάσματα στην Κίνα, μηδενικές κρατήσεις σε εστιατόρια

«Δεν θα ρισκάρω τη ζωή μου για να βγω έξω για φαγητό», σημειώνουν πολλοί πελάτες που είχαν κάνει κρατήσεις για να γιορτάσουν τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά τις ακυρώνουν. «Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε», υπογραμμίζουν οι ιδιοκτήτες.

Μηδενικές κρατήσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στα εστιατόρια πολλών περιοχών της Κϊνας, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδει το Reuters, οι ιδιοκτήτες των εστιατορίων τονίζουν ότι «η επιδημία ήρθε ξαφνικά και πολλοί πελάτες που είχαν κάνει κρατήσεις, τις ακύρωσαν».

Οι κινεζικές αρχές συστήνουν να παραμείνουν στο σπίτι οι Κινέζοι, αφήνοντας ολόκληρες πόλεις να δείχνουν σαν πόλεις-φανάσματα.

«Οι προηγούμενες εβδομάδες ήταν “βάναυσες”», αναφέρει ο Austin Ju, σεφ στο Heritage του Madison, εστιατόριο στη Σανγκάη.

«Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δείχνει προς το παρόν λυπηρή, έχουμε μόλις μία κράτηση μέχρι στιγμής», προσθέτει. «Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουμε».

«Δεν θα ρισκάρω τη ζωή μου για να βγω έξω για φαγητό», λέει στο Reuters η Dina Li, που απορρίπτει την ιδέα, παρά τη δεκαήμερη υποχρεωτική της παραμονή στο σπίτι τις προηγούμενες ημέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!