Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ποιοι κέρδισαν στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019
[Euro2day]: Ποιοι κέρδισαν στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019

[Euro2day]: Ποιοι κέρδισαν στα Corporate Affairs Excellence Awards 2019

Πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των CAEA 2019. Αναλυτικά η λίστα των μεγάλων νικητών της Εταιρικής Επικοινωνίας

Οι Εταιρικές Υποθέσεις στη θέση που τους αξίζει. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της φετινής διοργάνωσης και τελετής απονομής των Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2019 που διοργανώθηκαν για 6η χρονιά από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Την Τρίτη 16 Απριλίου, στο Grand Hyatt Athens, σε μία εντυπωσιακή τελετή ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ, απένειμε τα βραβεία και τις ειδικές διακρίσεις σε επιχειρήσεις και φορείς που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για την στρατηγική τους στην Επικοινωνία το 2019. Παρουσιαστές της λαμπρής βραδιάς ήταν οι δημοσιογράφοι, Γιώργος Κακούσης και Δημήτρης Πετρόπουλος.

Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης, η διαΝΕΟσις παρουσίασε σημαντικά ευρήματα αναφορικά με τις τάσεις στο τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων και της Επικοινωνίας εν γένει, όπως αποτυπώνονται σε πρόσφατες έρευνες της. Επιπλέον, δόθηκε τιμητική διάκριση στην Μαριάννα Πάγκαλου για το πολύπλευρο έργο και τη σημαντική της συνεισφορά στην ΕΕΔΕ και τον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα, καθώς και στην οικογένεια του αείμνηστου Θάνου Ζαφειρόπουλου, του οραματιστή που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο χώρο της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Φωτεινή Μπαμπανάρα δήλωσε: «Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση αποτελεί ηθική ικανοποίηση για όλους εμάς που πιστεύουμε στην αξία και στον ρόλο που μπορεί να έχουν οι Εταιρικές Υποθέσεις και καθημερινά εργαζόμαστε για να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!