Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Πηγές Μαξίμου: Μόνο €22.900 το κόστος του ταξιδιού στην Κούβα
[Euro2day]: Πηγές Μαξίμου: Μόνο €22.900 το κόστος του ταξιδιού στην Κούβα

[Euro2day]: Πηγές Μαξίμου: Μόνο €22.900 το κόστος του ταξιδιού στην Κούβα

Τα καύσιμα κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ, «απαντά» η κυβέρνηση σε δημοσιεύματα για το κόστος του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κούβα.

Σκωπτική είναι η απάντηση που δίνουν κυβερνητικά στελέχη σε δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το κόστος του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Αβάνα έφτασε τις 300.000 ευρώ:

«Δημοσιεύματα που στηρίζονται σ’ έναν πιλότο(!) που “πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος”, αναφέρουν ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αβάνα “έφτασε τις 300.000 δολάρια”.

Ο ένας πιλότος που “πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος” θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα καύσιμα κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ!

Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που “πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος”, στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα!».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!