Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στη Λέσβο
[Euro2day]: Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στη Λέσβο

[Euro2day]: Περιοδεία της Ρ. Αντωνοπούλου στη Λέσβο

Η αναπληρώτρια Υπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Κοινωνικά Συνεταιριστικά Εγχειρήματα που ήδη δραστηριοποιούνται στη Λέσβο και θα συμμετέχει σε συζητήσεις «στρογγυλών τραπεζιών».

Τις νέες δυνατότητες που δίνει ο νόμος 4430/2016 για την ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας καθώς και τα εργαλεία υποστήριξης της, θα παρουσιάσει η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9:30 π.μ., στο Επιμελητήριο Λέσβου.

«Για την κυβέρνηση η ανάπτυξη της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας συνιστά μοχλό παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Πρόκειται για την συνεργατική- συνεταιριστική επιχειρηματικότητα που δεν αποσκοπεί μόνο στο κέρδος, αλλά στην κάλυψη των βιοποριστικών αναγκών των μελών και των εργαζομένων των κοινωνικών επιχειρήσεων, την κάλυψη κοινωνικών αναγκών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», δήλωσε η κ. Αντωνοπούλου.

Η αναπληρώτρια Υπουργός θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Κοινωνικά Συνεταιριστικά Εγχειρήματα που ήδη δραστηριοποιούνται στη Λέσβο και θα συμμετέχει σε συζητήσεις «στρογγυλών τραπεζιών», όπου θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός του Υπουργείου για τη δημιουργία κέντρων υποστήριξης των φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας και τις προοπτικές δικτύωσής τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!