Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
4 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
2 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Περιφέρεια Αττικής προβάλλεται στην Ολλανδία και στο Βέλγιο
[Euro2day]: Η Περιφέρεια Αττικής προβάλλεται στην Ολλανδία και στο Βέλγιο

[Euro2day]: Η Περιφέρεια Αττικής προβάλλεται στην Ολλανδία και στο Βέλγιο

Η παρουσίαση στην ολλανδική τουριστική αγορά θα εστιάσει στις μοναδικές δυνατότητες για δραστηριότητες, που προσφέρει ολόκληρη η Αττική, και κυρίως στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, όπως είναι η πεζοπορία, η ποδηλασία και η ιστιοπλοΐα.

Η Περιφέρεια Αττικής, ακολουθώντας σταθερά το Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης για την Τουριστική Προβολή της, και σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και την Ελληνική Πρεσβεία στη Χάγη, διοργανώνει περιοδεία (roadshow), επικεντρωμένη στις τουριστικές αγορές της Ολλανδίας και του Βελγίου, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 18:00, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Χάγη, κ. Δημήτρης Χρονόπουλος, θα υποδεχθεί στην πρεσβευτική κατοικία την Eντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, κα Ελένη Δημοπούλου, τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής, τους εκπροσώπους του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών, καθώς και τους προσκεκλημένους επαγγελματίες του Τουρισμού της Ολλανδίας.

Η παρουσίαση στην ολλανδική τουριστική αγορά θα εστιάσει στις μοναδικές δυνατότητες για δραστηριότητες, που προσφέρει ολόκληρη η Αττική, και κυρίως στις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού, όπως είναι η πεζοπορία, η ποδηλασία και η ιστιοπλοΐα. Απευθυνόμενοι σε ένα κοινό που αγαπάει τις shortbreak διακοπές, θα δοθεί έμφαση στις δυνατότητες επισκεψιμότητας, λόγω απευθείας συνδέσεων των αεροδρομίων του Schiphol και του Eindhoven με την Αθήνα, καθώς και στις δυνατότητες για island hopping και κοντινές ημερήσιες εκδρομές στην ενδιαφέρουσα και σχετικά άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό ενδοχώρα, στοιχεία που έλκουν ιδιαίτερα τους Ολλανδούς πολυταξιδεμένους τουρίστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!