Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Παιχνίδι «αναμονής» χωρίς πονταρίσματα στο ΧΑ
[Euro2day]: Παιχνίδι «αναμονής» χωρίς πονταρίσματα στο ΧΑ

[Euro2day]: Παιχνίδι «αναμονής» χωρίς πονταρίσματα στο ΧΑ

Σε απόσταση ασφαλείας από τις 600 μονάδες παραμένει ο Γενικός Δείκτης. Ποια είναι τα κρίσιμα επίπεδα για τους δείκτες αναφοράς, τι δείχνει η τεχνική ανάλυση. Οι τιμές με ιδιαίτερη σημασία για τις τραπεζικές μετοχές.

Η χθεσινή συνεδρίαση, με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλότερη συναλλακτική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών, δείχνει πλήρως την έλλειψη διάθεσης των επενδυτών να έχουν επενδυτικές θέσεις εν όψει του Eurogroup της επόμενης Δευτέρας.

Σχεδόν κανένας δεν περιμένει κάτι ουσιαστικό στο επόμενο προγραμματισμένο Eurogroup και τα πονταρίσματα στην θετική πολιτική παρέμβαση παραμένουν ελάχιστα.

Το θετικό ωστόσο στην τεχνική εικόνα της αγοράς είναι το γεγονός ότι μετά την πιεστική προσέγγιση της ζώνης των 600 μονάδων στις 9/2 (χαμηλό του Δεκεμβρίου επίσης), η αγορά μπόρεσε να επανέλθει και να προσεγγίσει τη βραχυπρόθεσμη αντίσταση στις 630 μονάδες.

Το διάγραμμα του Γενικού Δείκτη

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση στην αγορά θα αλλάξει δραματικά προς το χειρότερο αν η παραπάνω ζώνη τιμών καμφθεί. Χαμηλότερα, η στήριξη είναι στις 570-575 μονάδες, που αποτελούν και τα χαμηλά Νοεμβρίου (αλλά και 50% Fibonacci επίπεδο από τις 731 μονάδες του Οκτωβρίου 2015 στις 421 μονάδες του Φεβρουαρίου του 2016).

Ταυτόχρονα, η αρνητική εικόνα στην αγορά των ομολόγων διατηρείται, με το βραχυπρόθεσμο ρίσκο να έχει αυξηθεί υπέρμετρα και το διετές ομόλογο να ξεπερνάει και τα επίπεδα του 10%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!