Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ
[Euro2day]: Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ

[Euro2day]: Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής η ετήσια έκθεση του ΑΣΕΠ

Στο προσεχές διάστημα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση του ΑΣΕΠ με την Ε. Χριστοδουλοπούλου, που προΐσταται της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ώστε να οριστεί μία ακρόαση της Αρχής από την Επιτροπή, δήλωσε ο Ν. Βούτσης.

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού κ. Ιωάννη Καραβοκύρη, ο οποίος του παρέδωσε την Ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων του ΑΣΕΠ για το έτος 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου.

Παραλαμβάνοντας την έκθεση, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως στην εποχή που διανύουμε οι Ανεξάρτητες Αρχές καλούνται να βοηθήσουν σε σημαντικό βαθμό, ασκώντας τον ρυθμιστικό τους ρόλο, κυρίως σε ό,τι αφορά στους εργαζόμενους και στην αντιμετώπιση της ανεργίας με τρόπο αξιοκρατικό και λειτουργικό, γεγονός που αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την κυβέρνηση και τη χώρα. Όπως επεσήμανε, «διατηρούμε τις καλύτερες εντυπώσεις για το επιστημονικό και το συνολικό δυναμικό του ΑΣΕΠ και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα υπάρξει σοβαρή αντιμετώπιση αυτών των κρίσιμων ζητημάτων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!