Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ολοκληρώθηκε ο 1oς κύκλος συνεργασίας της ΕΔΕΥ με το JRC
[Euro2day]: Ολοκληρώθηκε ο 1oς κύκλος συνεργασίας της ΕΔΕΥ με το JRC

[Euro2day]: Ολοκληρώθηκε ο 1oς κύκλος συνεργασίας της ΕΔΕΥ με το JRC

Η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον τις προτάσεις του JRC για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων πληροφοριών στην ιστοσελίδα της και στο ετήσιο σχέδιό της για το 2019.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα συνεργασίας “Provision of Advisory Support to HHRM”, στο οποίο συμμετείχαν η Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων (ΕΔΕΥ) και το Joint Research Center (JRC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕΥ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Μάιο και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2018. Κατόπιν προτάσεων του JRC, η ΕΔΕΥ επικαιροποίησε διαδικασίες και εισήγαγε νέες λειτουργίες για να διευκολύνει την αποτελεσματική εποπτεία των δραστηριοτήτων υπεράκτιων υδρογονανθράκων.

Επίσης, η εταιρεία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον τις προτάσεις του JRC για τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων πληροφοριών στην ιστοσελίδα της και στο ετήσιο σχέδιό της για το 2019.

To JRC υπογράμμισε τα αποτελέσματα της συνεργασίας: «Αναγνωρίζουμε τα σημαντικά επιτεύγματα της ΕΔΕΥ στο να δημιουργήσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μια πλήρως λειτουργική αρμόδια αρχή που διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα ρυθμιστικών καθηκόντων στο πλαίσιο του εθνικού τους δικαίου. Το JRC εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η συνεισφορά του συνέβαλε σε αυτό το επίτευγμα.

Όσον αφορά στην προετοιμασία των Εξωτερικών Σχεδίων Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτων Αναγκών, η συνολική εντύπωση του JRC ήταν ότι υπάρχει σθεναρή δέσμευση της ΕΔΕΥ να ολοκληρώσει την εκπόνηση εξωτερικών σχεδίων αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!