Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέος κύκλος εκπαίδευσης στο Digital Marketing από ALBA-Socialab
[Euro2day]: Νέος κύκλος εκπαίδευσης στο Digital Marketing από ALBA-Socialab

[Euro2day]: Νέος κύκλος εκπαίδευσης στο Digital Marketing από ALBA-Socialab

Ο τελευταίος κύκλους του προγράμματος Professional Diploma in Digital Marketing για το 2016, που διοργανώνουν το ALBA και το Socialab, ξεκινά την 1η Νοεμβρίου.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Professional Diploma in Digital Marketing από το τμήμα Executive Development του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital-First Advertising Agency, συνεχίζει την πορεία του, διοργανώνοντας τον τελευταίο κύκλο μαθημάτων για το 2016.

Το πρόγραμμα, ανανεώνοντας συνεχώς το εκπαιδευτικό υλικό στις τελευταίες εξελίξεις της αγοράς και διατηρώντας τη value for money φιλοσοφία του, προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα για το χώρο του digital marketing. Παράλληλα με τις διαλέξεις, πραγματοποιούνται workshops όπου οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δουν σε πιο πρακτικό επίπεδο συγκεκριμένες ενότητες. Τέλος, παρέχονται insights, μέσα από real case studies που πραγματοποιήθηκαν από τη Socialab, στους χώρους των media strategy και social media.

Το course φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute, αποτελείται από 12 sessions in class, 3 sessions σε PC labs και 28 ώρες Online Tutorials, παρέχοντας έτσι στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αφομοιώσουν καλύτερα τη θεωρία βλέποντας ταυτόχρονα την ακριβή εφαρμογή όσων διδάχθηκαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!