Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέος επικεφαλής στο τμήμα πληροφορικής της Saxo Bank
[Euro2day]: Νέος επικεφαλής στο τμήμα πληροφορικής της Saxo Bank

[Euro2day]: Νέος επικεφαλής στο τμήμα πληροφορικής της Saxo Bank

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής, Ashok Kalyanswamy, διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορες ανώτερες θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας, σε εταιρείες όπως η Lehman Brothers και η Nomura.

Η Saxo Bank, ο ειδικός στις διαδικτυακές συναλλαγές και επενδύσεις, ανακοινώνει τον διορισμό του Ashok Kalyanswamy ως Επικεφαλής του τμήματος Πληροφορικής (Chief Information Officer – CIO) και μέλος της διοικητικής της ομάδας. Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί την απόφαση του Ashley Latham να παραιτηθεί από τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ashok Kalyanswamy διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε διάφορες ανώτερες θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας, σε εταιρείες όπως η Lehman Brothers και η Nomura, ενώ τελευταία κατείχε τις θέσεις Διευθυντή Τομέα και Επικεφαλής τμήματος Πληροφορικής στη Macquarie Securities Group, με έδρα έξω από το Χονγκ Κονγκ.

Στον νέο του ρόλο, ο Ashok Kalyanswamy θα είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική κατεύθυνση και λειτουργία του παγκόσμιου τμήματος πληροφορικής της Saxo Bank, λειτουργώντας ως επικεφαλής των περίπου 500 στελεχών της ομάδας πληροφορικής της τράπεζας. Ο Ashok Kalyanswamy θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο του 2017, με έδρα την Κοπεγχάγη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!