Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
29 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέες κυρώσεις κατά αξιωματούχων του Μαδούρο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ
[Euro2day]: Νέες κυρώσεις κατά αξιωματούχων του Μαδούρο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

[Euro2day]: Νέες κυρώσεις κατά αξιωματούχων του Μαδούρο ετοιμάζουν οι ΗΠΑ

Τα νέα μέτρα, που ίσως εφαρμοσούν εντός της εβδομάδας, περιλαμβάνουν το “πάγωμα” των περιουσιακών τους στοιχείων σε αμερικανικό έδαφος, την απαγόρευση να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, αλλά και την απαγόρευση συνεργασίας τους με αμερικανικές εταιρίες.

Η κυβέρνηση Τραμπ προετοιμάζει νέες κυρώσεις που θα εφαρμοστούν κατά μιας άλλης ομάδας αξιωματούχων από την Βενεζουέλα που διασυνδέονται με τον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο, αντιδρώντας στην συγκρότηση της Συντακτικής Συνέλευσης, παρά την κριτική που ασκείται διεθνώς, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων.
Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν το “πάγωμα” των περιουσιακών τους στοιχείων σε αμερικανικό έδαφος, την απαγόρευση να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, αλλά και την απαγόρευση συνεργασίας τους με αμερικανικές εταιρίες. Οι κυρώσεις αυτές αναμένεται να τεθούν σε ισχύ ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, σύμφωνα με δηλώσεις Αμερικανού αξιωματούχου στο Reuters.
Δεν έχουν ληφθεί ακόμη οι τελικές αποφάσεις για την κατάρτιση της λίστας με τα νέα πρόσωπα, ενώ θεωρείται πιθανό ότι θα συμπεριλάβει μεγάλο αριθμό ονομάτων, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ο χρόνος που θα γίνει η σχετική ανακοίνωση.
Η Ουάσινγκτον προχώρησε στην εφαρμογή κυρώσεων κατά του Μαδούρο προσωπικά την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ είχαν εξαγγελθεί κυρώσεις κατά 13 πολιτών της Βενεζουέλας στις 26 Ιουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!