Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Νέες εξαγορές αυτοκινητοβιομηχανιών επιδιώκει η PSA
[Euro2day]: Νέες εξαγορές αυτοκινητοβιομηχανιών επιδιώκει η PSA

[Euro2day]: Νέες εξαγορές αυτοκινητοβιομηχανιών επιδιώκει η PSA

Ο διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού ομίλου φέρεται να έχει την υποστήριξη της οικογένειας Peugeot για να αναζητήσει νέες εξαγορές αυτοκινητοβιομηχανιών.

Τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει ο χάρτης των αυτοκινητοβιομηχανιών, εκτιμούν οι αναλυτές της αυτοκινητοβιομηχανίας. Οι νέες τάσεις στην αγορά των αυτοκινήτων, η ηλεκτροκίνηση και οι περιορισμοί στις εκπομπές των ρύπων είναι οι σημαντικότερες αιτίες για τις επερχόμενες αλλαγές.

Οι ισχυροί όμιλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για να αυξήσουν τον αριθμό των σημάτων που διαθέτουν στο χαρτοφυλάκιο τους.

Όπως αναφέρει το Automotive News Europe, o διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού ομίλου PSA (Peugeot, Citroen, DS, Opel) Κάρλος Ταβάρες, έχει την υποστήριξη της οικογένειας Peugeot για να αναζητήσει νέες εξαγορές αυτοκινητοβιομηχανιών. Ο Ταβάρες επιθυμεί να συνάψει συμφωνία με τη Fiat Chrysler Automobiles ή την Jaguar Land Rover. Η Fiat Chrysler Automobiles, θα μπορούσε να υποστηρίξει την επάνοδο της Peugeot στις ΗΠΑ μετά από 28 χρόνια, μέσω του δικτύου της.

Στη φετινή έκθεση της Γενεύης, ο διευθύνων σύμβουλος της Fiat Chrysler Automobiles, Μίχαελ Μάνλει, δήλωσε ότι θα εξετάσει «κάθε συμφωνία που θα κάνει τη Fiat ισχυρότερη».

«Η οικογένεια Peugeot θα υποστηρίξει μια νέα απόκτηση αυτοκινητοβιομηχανίας, αν παρουσιαστεί μια ευκαιρία» δήλωσε ο Ρόμπερτ Πεζό, στη γαλλική εφημερίδα Les Echos.

Η οικογένεια Peugeot, είναι ένας από τους τρεις βασικούς μετόχους του ομίλου PSA, μαζί με την επενδυτική τράπεζα της γαλλικής κυβέρνησης Bpifrance και την Dongfeng Motor της Κίνας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!