Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μποτόπουλος: Θα ενταθεί ο ανταγωνισμός Βρετανίας με ΕΕ
[Euro2day]: Μποτόπουλος: Θα ενταθεί ο ανταγωνισμός Βρετανίας με ΕΕ

[Euro2day]: Μποτόπουλος: Θα ενταθεί ο ανταγωνισμός Βρετανίας με ΕΕ

Η Ελληνική Ένωση CFA, ως εκπρόσωπος του CFA Institute, απένειμε τον τίτλο CFA σε 25 νέους Charterholders, οι οποίοι συμπλήρωσαν εντός του 2016 τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την απονομή του τίτλου. Τι είπαν στην εκδήλωση Μποτόπουλος, Καρύδας.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 από την Ελληνική Ένωση CFA, η 14η απονομή των επαγγελματικών πιστοποιήσεων CFA (Chartered Financial Analyst).

Η Ελληνική Ένωση CFA, ως εκπρόσωπος του CFA Institute, απένειμε τον τίτλο CFA σε 25 νέους Charterholders, οι οποίοι συμπλήρωσαν εντός του 2016 τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την απονομή του τίτλου, ήτοι την επιτυχή εξέταση και στα τρία απαιτούμενα εκπαιδευτικά επίπεδα (Levels), καθώς και τη συμπλήρωση της απαιτούμενης εργασιακής εμπειρίας σε συναφές αντικείμενο.

Επίσημοι προσκεκλημένοι και ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι κ.κ Colin McLean, FSIP (Vice Chair of the Board of Governors of CFA Institute & CEO SVM Asset Management) και Κωνσταντίνος Μποτόπουλος (Σύμβουλος Διοίκησης της ΤτΕ και πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς).

Ο κ. Colin McLean, απευθυνόμενους στους νέους Charterholders, μεταξύ άλλων επεσήμανε τα οφέλη της απόκτησης της πιστοποίησης CFA, μέσα στο ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των διεθνών κεφαλαιαγορών. Τόνισε τη ραγδαία αύξηση των υποψηφίων Charterholders σε παγκόσμια κλίμακα και ειδικότερα στις αγορές της Ασίας καθώς επίσης εξήρε και τις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος υποψήφιος για να επιτύχει τον πολύ απαιτητικό και δύσκολο στόχο της απόκτησης της πιστοποίησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!