Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ο Μπλερ ξεκινά εκστρατεία κατά του Brexit
[Euro2day]: Ο Μπλερ ξεκινά εκστρατεία κατά του Brexit

[Euro2day]: Ο Μπλερ ξεκινά εκστρατεία κατά του Brexit

Ο πρώην πρωθυπουργός πρόκειται να εναντιωθεί άμεσα στην κυβέρνηση Μέι, τονίζοντας πως «πάντα επιθυμούσε ένα hard Brexit». Όπως σχολίασε, κι αυτός ο όρος ακόμη θα πρέπει να αλλάξει αφού η πολιτική πλέον είναι «Brexit με κάθε κόστος».

Ο Τόνι Μπλερ πρόκειται να καλέσει όσους είναι αντίθετοι στο Brexit, να παλέψουν ώστε να αλλάξουν γνώμη στον κόσμο και να αντιστρέψουν την απόφαση της Βρετανίας να φύγει από την ΕΕ, σε μια ομιλία που έχει στόχο να δείξει στην πρωθυπουργό Τερέζα Μέι ότι δε θα γίνουν όλα όπως τα θέλει.

«Ο κόσμος ψήφισε χωρίς να ξέρει τους πραγματικούς όρους του Brexit, πρόκειται να αναφέρει ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός σήμερα στο Λονδίνο, όπως δείχνουν αποσπάσματα της ομιλίας του. «Καθώς αυτοί οι όροι θα γίνονται ξεκάθαροι, είναι δικαίωμά τους να αλλάξουν γνώμη. Αποστολή μας είναι να τους πείσουμε γι’ αυτό», θα υποστηρίξει.

Ο Μπλερ, ο οποίος ήταν στην κεφαλή της χώρας από το 1997 μέχρι το 2007, θα εναντιωθεί άμεσα στην συντηρητική κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, την οποία θα κατηγορήσει πως είναι μια «κυβέρνηση του Brexit, για το Brexit και κυριαρχείται από το Brexit.

«Αυτοί που το κινούν αυτό, πάντα επιθυμούσαν ένα hard Brexit», θα επιχειρηματολογήσει ο Μπλερ, προσθέτοντας πως «μάλιστα, ακόμη και ο όρος hard Brexit θέλει πλέον τροποποίηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!