Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μοσκοβισί: Ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη μας
[Euro2day]: Μοσκοβισί: Ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη μας

[Euro2day]: Μοσκοβισί: Ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη μας

Μπορεί να βρεθεί συμφωνία Staff Level Agreement ως το Eurogroup, τόνισε ο Γάλλος επίτροπος στη συνάντηση με τον Αλ. Τσίπρα. Πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος συμπλήρωσε. Η Ελλάδα πέτυχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Την κοινή πεποίθηση ότι η κυβέρνηση και εταίροι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Ευρωπαίος επίτροπος για Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί, κατά την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι τώρα είναι ώρα για γενναίες αποφάσεις για όλες τις πλευρές, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι είναι ώρα και για εμάς να αναλάβουμε την ευθύνη μας και σημείωσε ότι πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσει η συζήτηση για το χρέος και ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη συζήτηση.

Προσέθεσε ότι ως το κρίσιμο Europgroup της 5ης Δεκεμβρίου μπορεί να υπάρξει συμφωνία σε επίπεδο Staff Level Agreement και ότι σε αυτό πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για να ανοίξει ο δρόμος για μια συνολική λύση στο χρέος, κάτι που θα είναι, όπως τόνισε, ένα πάρα πολύ θετικό σήμερα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για όλη την Ευρωζώνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!