Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μοσκοβισί: Εφικτή η συμφωνία προ του Εurogroup
[Euro2day]: Μοσκοβισί: Εφικτή η συμφωνία προ του Εurogroup

[Euro2day]: Μοσκοβισί: Εφικτή η συμφωνία προ του Εurogroup

Μπορεί να επιτευχθεί Staff Level Agreement προ του Eurogroup και μια παγκόσμια λύση για το χρέος εντός 2016, τόνισε ο Επίτροπος. Η στροφή της χώρας είναι ορατή. Χρειάζεται δίκαιη κατανομή της ανάπτυξης, δίκαια φορολογία και ιδιοκτησία του προγράμματος.

Είμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο Eurogroup, μια μέρα μετά το ιταλικό δημοψήφισμα και τις εκλογές στην Αυστρία. Αυτό πρέπει να είναι η αρχή για παγκόσμια συμφωνία για την Ελλάδα, με μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν εμπιστοσύνη και επενδύσεις και δουλειές, τόνισε ο Πιέρ Μοσκοβισί μιλώντας στο ελληνοαμερικανικό συνέδριο.

Γι’ αυτό, όπως είπε, πρέπει να φτάσουμε προηγουμένως σε Staff Level Agreement που θα μας επιτρέψει να εξετάσουμε θετικά το θέμα του χρέους και να βρούμε λύσεις πριν το τέλος του έτους.

«Γνώμη μου είναι ότι δεν είμαστε μακριά. Μπορεί να γίνει», τόνισε και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί «κρίσιμο να μείνει και το ΔΝΤ στο παιχνίδι».

Οι τέσσερις άξονες

Είμαι φίλος της Ελλάδας στην ευρωζώνη, παλεύοντας ενάντια σε κάθε σκέψη για Grexit, δήλωσε στην αρχή της ομιλίας του. Στοχεύουμε να βελτιώσουμε το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλά και να ενισχύσουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας, τόνισε.

Από τα ραντεβού μου σήμερα καταλαβαίνω ότι όλοι πρέπει να δουλέψουμε μαζί, γιατί όλοι έχουμε κρίσιμο ρόλο να παίξουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!