Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: JP Morgan: Πόσο πραγματικά αξίζει τώρα το Bitcoin
[Euro2day]: JP Morgan: Πόσο πραγματικά αξίζει τώρα το Bitcoin

[Euro2day]: JP Morgan: Πόσο πραγματικά αξίζει τώρα το Bitcoin

Στη διαδικασία για τη δίκαιη αποτίμηση του κρυπτονομίσματος αναφέρεται η JP Morgan, αντιμετωπίζοντας το Bitcoin ως εμπόρευμα ώστε να καθορίσει το οριακό κόστος παραγωγής του, το οποίο έχει αρχίσε να αυξάνεται από τις αρχές του 2019.

Η ομάδα ανάλυσης της JP Morgan Global Markets Strategy και ο Nikolaos Panigirtzoglou υποστηρίζει ότι η πορεία της «δίκαιης» αξίας του κρυπτονομίσματος bitcoin, η οποία υπολογίζεται ως το οριακό κόστος παραγωγής του, αρχίζει να μοιάζει με τις συνθήκες στο τέλος του 2017 (σ.σ. η τιμή του bitcoin στο τέλος του 2017 έφτασε έως τις 20.000 δολάρια σε κάποια ανταλλακτήρια, επίπεδο που αποτελεί το ιστορικό υψηλό του, για να καταρρεύσει έως τα 3.100 δολάρια στο τέλος του 2018 και τώρα να είναι διαπραγματεύσιμο στα 7.900 δολάρια).

Ωστόσο, η στροφή που έχει πραγματοποιήσει η αμερικανική τράπεζα από το 2017 που ο CEO της Jamie Dimon είχε χαρακτηρίσει το bitcoin και τα κρυπτονομίσματα απάτη, είναι σχεδόν 180 μοίρες!

Στις αρχές του έτους, η ομάδα της JP Morgan είχε σημειώσει ότι η πτώση των τιμών τον Νοέμβριο και στις αρχές Δεκεμβρίου είχε συνδυαστεί με την κατάρρευση της δραστηριότητας εξόρυξης του bitcoin, μετά από μια σημαντική αύξηση κατά το 2018 που προκλήθηκε από βελτιώσεις στην τεχνολογία. Αυτό με τη σειρά του είχε προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με ποια πραγματικά είναι η «δίκαιη» αξία του bitcoin.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!