Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία παράγοντες σταθερότητας στην περιοχή
[Euro2day]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία παράγοντες σταθερότητας στην περιοχή

[Euro2day]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία παράγοντες σταθερότητας στην περιοχή

Υπάρχει η δυνατότητα για προσέλκυση περισσότερων ελληνικών επενδύσεων στη Σερβία, αλλά και προώθηση των σερβικών επενδύσεων στην Ελλάδα, τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση.
Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου, η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σερβία, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας κ. Tomislav Nikolic, τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Aleksandar Vucic και τον Πατριάρχη Σερβίας κ. Ειρηναίο. Συναντήθηκε, επίσης, με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, κ. Vucic, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Σερβίας κ. Vucic για την υποδοχή του. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας - Σερβίας. Ήρθα ως φίλος, σε μια χώρα που διατηρεί ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τον πρωθυπουργό της Σερβίας για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τη θέλησή του να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υποκύπτει στον λαϊκισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!