Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η MetLife για 4η συνεχή χρονιά στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones
[Euro2day]: Η MetLife για 4η συνεχή χρονιά στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

[Euro2day]: Η MetLife για 4η συνεχή χρονιά στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones

Ο DJSI είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος δείκτης εταιρικής βιωσιμότητας, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει τις επιδόσεις των εταιριών με στόχους αειφορίας.

Η MetLife Inc. συμπεριλαμβάνεται για τέταρτη κατά σειρά χρονιά στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Index (DJSI) Βορείου Αμερικής. Ο DJSI είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος δείκτης εταιρικής βιωσιμότητας, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει τις επιδόσεις των εταιριών με στόχους αειφορίας.

Ειδικότερα, ο δείκτης αξιολογεί τις εταιρίες σε 600 διαφορετικά πεδία, τα οποία αφορούν την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση. Ο DJSI North America αναδεικνύει τις εταιρίες με τις υψηλότερες επιδόσεις σε θέματα βιωσιμότητας, μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών των ΗΠΑ και του Καναδά. Μάλιστα, η MetLife είναι μια από τις επτά μόλις ασφαλιστικές εταιρίες στη Βόρειο Αμερική, που κατάφεραν να συμπεριληφθούν στη λίστα.

«Η προσήλωσή μας στη βιώσιμη ανάπτυξη πηγάζει από την ίδια τη φύση της δραστηριότητας της MetLife, καθώς οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις μας υποστηρίζονται από μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Είμαστε, λοιπόν, πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους μας, εφαρμόζοντας αρχές υπεύθυνης διοίκησης, οι οποίες μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε αξιόπιστα στην αποστολή μας τώρα, αλλά και στο μέλλον» σχολίασε ο Michel Khalaf, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η ένταξη της MetLife στο Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Index Βορείου Αμερικής ήρθε ως επιστέγασμα μιας σειράς σημαντικών επιτυχιών της εταιρίας, στον τομέα της Περιβαλλοντικής, Κοινωνικής και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!