Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Manpower: Αυτό είναι το ιδανικό προφίλ εργαζόμενου
[Euro2day]: Manpower: Αυτό είναι το ιδανικό προφίλ εργαζόμενου

[Euro2day]: Manpower: Αυτό είναι το ιδανικό προφίλ εργαζόμενου

Για την Ελλάδα, η κριτική σκέψη αποτελεί την πιο επιθυμητή ικανότητα, ενώ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας για τα ταλέντα είναι η συνεχής εκμάθηση. Τα βασικά συμπεράσματα της έρευνας της Manpower.

Το σετ των προσωπικών δεξιοτήτων το οποίο ένα ταλέντο θα πρέπει να πρεσβεύει αναδεικνύει η έρευνα «Προσωπικές Δεξιότητες για την ανάδειξη Ταλέντου στην εργασία» που πραγματοποίησε για το 2016 η ManpowerGroup.

Με βάση τις ευρέως αναγνωρισμένες και απαιτούμενες δεξιότητες από την αγορά εργασίας, η έρευνα η οποία διεξήχθη σε διεθνές επίπεδο, με τη συμμετοχή 3.791 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε 8 ευρωπαϊκές χώρες, προσδιορίζει τα χαρακτηριστικά του Ταλέντου.

Συγκεκριμένα, η έρευνα εστιάζει στον αντίκτυπο των προσωπικών ικανοτήτων στο διαρκώς εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας, ενώ αναγνωρίζει τις διακριτές ικανότητες που χαρακτηρίζουν την κάθε γενιά (Baby Boomers, Generation X & Millennials). Επιπλέον, εντοπίζει τις μελλοντικές προκλήσεις τόσο για τις εταιρικές πρακτικές ανάπτυξης Ταλέντου όσο και για τα χαρακτηριστικά και τις προσεγγίσεις οι οποίες συνδέονται με αυτό.

Επιπρόσθετα, εξετάζει το επίπεδο της γνώσης των Ευρωπαϊκών Επιχειρήσεων σε σχέση με τη σημασία των συνεχώς εξελισσόμενων ικανοτήτων που είναι δομικές για την ανάπτυξη τους στο μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!