Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τι λέει η διοίκηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας
[Euro2day]: Τι λέει η διοίκηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας

[Euro2day]: Τι λέει η διοίκηση του ΟΑΣΑ για την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας

Στις περγαμηνές της μουσικής επιμελήτριας και στο σχέδιο για μουσική σε λεωφορεία και τρόλεϊ αναφέρεται η διοίκηση του ΟΑΣΑ με αφορμή τις αντιδράσεις για την πρόσληψη.

Με το σχέδιο αναβάθμισης των υπηρεσιών του ΟΑΣΑ συνδέει η διοίκηση του οργανισμού την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας, με τρίμηνη σύμβαση, συνολικού ύψους 3.900 ευρώ. Η συγκεκριμένη πρόσληψη προκάλεσε, πάντως, αντιδράσεις, από όσους υποστηρίζουν πως πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΣΑ αναφέρεται πως σχεδιάζει την «οργάνωση μουσικών εκδηλώσεων και την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής στα αστικά μέσα μεταφοράς, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που παρέχει τέτοιου είδους τεχνικές δυνατότητες και ήδη υφίσταται τόσο στα λεωφορεία όσο και στα τρόλεϊ».

Για τον σκοπό αυτό ο ΟΑΣΑ «προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία αυτή θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!