Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κρίσιμη συνάντηση Τσακαλώτου-Στουρνάρα-Δραγασάκη
[Euro2day]: Κρίσιμη συνάντηση Τσακαλώτου-Στουρνάρα-Δραγασάκη

[Euro2day]: Κρίσιμη συνάντηση Τσακαλώτου-Στουρνάρα-Δραγασάκη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις άντρες θα απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει οι εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνήσουν στα ονόματα του προέδρου και του CEO.

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, με αντικείμενο τις εξελίξεις όσον αφορά τις διοικήσεις των τραπεζών, με αιχμή την Τράπεζα Πειραιώς , αλλά και τις εκκρεμότητες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πλαισίου διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τρεις άντρες θα απασχολήσει ιδιαίτερα το ζήτημα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνήσουν και να αποφασίσουν για τα πρόσωπα που θα καλύψουν τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα συνεδρίασε η nomination committee, τα μέλη της οποίας αποφάσισαν ότι η ανακοίνωση για το ηγετικό δίδυμο της Πειραιώς πρέπει να είναι μία και όχι σε δόσεις, πρώτα δηλαδή ο πρόεδρος και μετά ο CEO.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!