Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και οι επικίνδυνες υπερβολές
[Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και οι επικίνδυνες υπερβολές

[Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και οι επικίνδυνες υπερβολές

Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των ιδρυτών των κρυπτονομισμάτων. Πώς εξελίσσεται η υπόθεση του Bitcoin SV και γιατί τα ανταλλακτήρια συνεχίζουν το ένα μετά το άλλο να το βγάζουν από την λίστα τους.

Πάνω που παραπονιόμασταν πως από τότε που ξεκινήσαμε την στήλη BLOCKCHAIN & CRYPTO, επικρατούσε μια μάλλον ασυνήθιστη ηρεμία, πλακώσανε μαζεμένες οι συγκινήσεις. Πριν δύο εβδομάδες είχαμε την απότομη άνοδο του Bitcoin, μετά από 4 σχεδόν μήνες κίνησης του σε μια βαρετή ευθεία και προχθές είχαμε τα γεγονότα με την διαμάχη του κορυφαίου ανταλλακτηρίου Binance με το Βitcoin SV (BSV).

Με αφορμή το περιστατικό, να επισημάνουμε την τεράστια διαφορά του Bitcoin, με τα υπόλοιπα μεγάλα κρυπτονομίσματα. Το Bitcoin είναι το μοναδικό πραγματικά αποκεντρωμένο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα υπόλοιπα που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση. Όλα είναι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό προσωποκεντρικά, συνδεμένα με τον ιδρυτή τους.

Όταν μιλάμε για Ethereum (ETH), στο μυαλό μας έρχεται ο Vitalik Buterin. Όταν διαβάζουμε για το XRP, ξέρουμε πως πίσω από αυτό βρίσκεται ο Brad Garlinghouse και η ομάδα του. Στο Bitcoin Cash, δεσπόζει ο Roger Ver. Μην πάμε μακριά. Πριν δυο μόλις εβδομάδες είχαμε αναφέρει πως οι δηλώσεις του Dan Larimer, ιδρυτή του EOS, ήταν αυτές που ανέβασαν την τιμή του .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!