Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και η «Amazon της Ελβετίας»
[Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και η «Amazon της Ελβετίας»

[Euro2day]: Τα κρυπτονομίσματα και η «Amazon της Ελβετίας»

Ηπιες πτωτικές τάσεις καταγράφονται στην αγορά. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο Bitcoin. Οι κινήσεις μεγάλου λιανεμπορικού ομίλου στην Ελβετία και πώς επηρεάζουν την αγορά.

Όσο περιφέρεται η τιμή του Bitcoin μέσα στο σκιασμένο κανάλι του διαγράμματος, η τάση αρνείται να αποσαφηνιστεί. Οι πιο τολμηροί παίρνουν θέση από τώρα, ελπίζοντας ή εικάζοντας πως όλη αυτή η συσσώρευση θα οδηγήσει σε απότομη άνοδο ή διόρθωση. Οι πιο συντηρητικοί αναμένουν, θέλοντας πρώτα να επιβεβαιωθεί αυτή η προοπτική, για να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα αγοράσουν ακριβότερα.

Αυτή την ώρα κυριαρχεί μια ελαφρά αρνητική διάθεση, καθώς η μεταβολή των κυριότερων κρυπτονομισμάτων βρίσκεται στο κόκκινο, όχι όμως σε σημαντικό ποσοστό. Για παράδειγμα το bitcoin υποχωρεί 0,33% στα 4.041 δολάρια, το Ethereum κατά 0,65% στα 139,3 δολάρια.

Αν και δεν υπάρχει ευφορία, πόσο μάλλον υστερία υπέρ των κρυπτονομισμάτων, από πίσω γίνεται δουλειά. Πολλά επιχειρηματικά σχέδια από καθιερωμένα ή λιγότερο γνωστά νομίσματα είναι σε εξέλιξη, νέα ATM μπαίνουν καθημερινά σε όλο τον κόσμο, περισσότερες επιχειρήσεις αρχίζουν να το δέχονται ως μέσο πληρωμής. Ακόμα τουλάχιστον, δεν έχουμε δει τα ATM να λιγοστεύουν λόγω αδιαφορίας του κόσμου ή επιχειρήσεις να αποσύρουν την εναλλακτική των crypto ως μέθοδο εξόφλησής τους.

Όσο η τάση αυτή δεν αναστρέφεται, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μακροπρόθεσμα. Αυτό φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε το Bitcoin και την παρέα του να υποχωρούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!