Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Το Κρεμλίνο ζητά εξηγήσεις από κέντρο δημοσκοπήσεων για την πτώση δημοτικότητας του Πούτιν
[Euro2day]: Το Κρεμλίνο ζητά εξηγήσεις από κέντρο δημοσκοπήσεων για την πτώση δημοτικότητας του Πούτιν

[Euro2day]: Το Κρεμλίνο ζητά εξηγήσεις από κέντρο δημοσκοπήσεων για την πτώση δημοτικότητας του Πούτιν

Το Viciom στις 24 Μαΐου δημοσίευσε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε και είχε ως θέμα την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στους πολιτικούς. Το 31,7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται στον Πούτιν στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Εθνικό Κέντρο Μελέτης της Κοινής Γνώμης (Viciom), η οποία έδειχνε πτώση της δημοτικότητας του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτι, δεν διέλαθε της προσοχής του Κρεμλίνου, το οποίο σήμερα ζήτησε από τον εν λόγω κέντρο εξηγήσεις για την πτώση αυτή, καθώς διαπίστωσε μια αντίφαση στα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε.

«Περιμένουμε κάποια ανάλυση από τους αξιοσέβαστους εμπειρογνώμονες μας, να μας εξηγήσουν, πώς συνδυάζονται τα εξής στοιχεία. Πώς μπορεί να πέφτει το επίπεδο της εμπιστοσύνης (προς τον πρόεδρο-σ.σ.) , αλλά να αυξάνει η δημοτικότητα του μεταξύ των ψηφοφόρων. Πρόκειται για σύνθετη ανάλυση και ελπίζουμε ότι θα την δούμε κάποια στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι το Κρεμλίνο δίνει προσοχή σε όλες αυτές τις έρευνες που γίνονται στον τομέα αυτό.

Το Viciom στις 24 Μαΐου δημοσίευσε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που πραγματοποίησε και είχε ως θέμα την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στους πολιτικούς. Το 31,7% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι εμπιστεύεται στον Πούτιν στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Το ποσοστό αυτό ήταν το χαμηλότερο από τον Ιανουάριο του 2006.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!